Isolatie

Isolatie

Duranet isoleert

Bij Duranet geloven we in totale verduurzaming. Daarom bieden wij naast zonnepanelen, warmtepompen, thuisbatterijen en laadpalen ook isolatie aan, een zeer belangrijke schakel in de verduurzaming van uw woning.

Voor isolatie werkt Duranet met A-merk producten, met de hoogste isolatiewaarde en certificaten zoals het bekende SKG-IKOP. Voordat de werkzaamheden uitvoeren komen wij altijd de woning technisch beoordelen zodat wij kunnen instaan voor het beste advies en product. Precies zoals u van ons gewend bent.

 

Hoe werkt het?

Duranet maakt voor u een passende offerte. Wanneer u interesse heeft, zorgen wij dat een inspecteur bij u langs komt voor een technische inspectie van uw woning. Hierna worden de werkzaamheden samen met u ingepland en komen onze monteurs de werkzaamheden uitvoeren. Hierna zit u er gegarandeerd warmer bij.

Duranet. Service en kwaliteit zoals u van ons gewend bent!

De voordelen van goede isolatie

Onze isolatie oplossingen

Spouwmuurisolatie

Een spouw is de open ruimte van gemiddeld 4 cm tussen de buiten- en de binnenmuur. De meeste huizen die zijn gebouwd na 1920 beschikken over een spouwmuur. De isolatie van de spouwmuren is een van de belangrijkste en voordeligste manieren van isolatie. Het verlaagt de energierekening, terwijl het wooncomfort toeneemt. Bovendien is het goed voor het milieu.

Benieuwd of uw spouwmuur is geïsoleerd? Wij checken het graag vrijblijvend.

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een extra laag isolatie die onder uw vloer wordt aangebracht. Het isoleren van de vloer kan veel problemen oplossen, zoals tocht en optrekkende kou.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor vloerisolatie? Onze adviseur vertelt het u graag!

Dakisolatie

Warme lucht stijgt op. Isolatie van uw dak is dan ook de perfecte maatregel om snel het energieverbruik van uw woning te verlagen. Ongeveer 20% van alle woningen heeft nog géén dakisolatie. De overige 80% heeft wel een isolatielaag, maar vaak is dat een dunne laag met een matige isolatiewaarde. Een goed idee dus om de isolatie van uw dak te controleren.

Hulp nodig? Wij adviseren u graag.

thumbsup

Dit zeggen klanten over ons

Alles nagekomen zoals afgesproken
Read More
Prettig eerste contact, vervolg afspraken nagekomen zoals afgesproken en de uitvoering en plaatsing was netjes en probleemloos. Goede uitleg en nazorg. Kortom TOP!

Ronald de Jong
Ben erg tevreden over dit bedrijf
Read More
Je wordt snel en vriendelijk geholpen. Dus bij deze 5*****!

Van Beugen
Uiterst tevreden
Read More
Uiterst tevreden. Goede uitleg en de mensen die de panelen neergelegd erg vriendelijk en keurig gewerkt.

Familie Kuipers
Previous
Next