Isolatie

Isolatie

Duranet bundelt krachten

Bij Duranet geloven we dat je moet doen waar je goed in bent. Daarom zoekt Duranet goede partners voor werkzaamheden buiten haar corebusiness. Zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen hebben wij in eigen beheer. Isolatie, een belangrijke schakel in de verduurzaming van uw woning, besteden wij uit.

Voor isolatie werkt Duranet samen met een betrouwbare partner, zodat wij kunnen instaan voor het beste advies en product. Precies zoals u van ons gewend bent.

De partner van Duranet is een onafhankelijk adviesbureau, dat met eigen inspecteurs uw huis bekijkt. Zodra helder is welk product het meest geschikt is voor uw huis, zoeken zij voor u het bedrijf dat het beste kan werken met dit product. Zo bent u verzekerd van een goed en degelijk advies en de beste uitvoerder.

 
Hoe werkt het?

Duranet maakt voor u een indicatieve offerte. Wanneer u interesse heeft, zorgen wij dat een inspecteur vrijblijvend bij u langs komt voor een advies op maat. Vervolgens neemt onze partner het van ons over. Maar wij blijven uiteraard altijd uw aanspreekpunt.

Duranet. Service en kwaliteit zoals u van ons gewend bent!

De voordelen van goede isolatie

Onze isolatie oplossingen

Spouwmuurisolatie

Een spouw is de open ruimte van gemiddeld 5 cm tussen de buiten- en de binnenmuur. De meeste huizen die zijn gebouwd na 1920 beschikken over een spouwmuur. De isolatie van de spouwmuren is een van de belangrijkste en voordeligste manieren van isolatie. Het verlaagt de energierekening, terwijl het wooncomfort toeneemt. Bovendien is het goed voor het milieu.

Benieuwd of uw spouwmuur is geïsoleerd? Wij checken het graag vrijblijvend.

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een extra laag isolatie die onder uw vloer wordt aangebracht. Het isoleren van de vloer kan veel problemen oplossen, zoals tocht en optrekkende kou.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor vloerisolatie? Onze adviseur vertelt het u graag!

Dakisolatie

Warme lucht stijgt op. Isolatie van uw dak is dan ook de perfecte maatregel om snel het energieverbruik van uw woning te verlagen. Ongeveer 20% van alle woningen heeft nog géén dakisolatie. De overige 80% heeft wel een isolatielaag, maar vaak is dat een dunne laag met een matige isolatiewaarde. Een goed idee dus om de isolatie van uw dak te controleren.

Hulp nodig? Wij adviseren u graag.

thumbsup

Dit zeggen klanten over ons

Alles nagekomen zoals afgesproken
Read More
Prettig eerste contact, vervolg afspraken nagekomen zoals afgesproken en de uitvoering en plaatsing was netjes en probleemloos. Goede uitleg en nazorg. Kortom TOP!

Ronald de Jong
Ben erg tevreden over dit bedrijf
Read More
Je wordt snel en vriendelijk geholpen. Dus bij deze 5*****!

Van Beugen
Uiterst tevreden
Read More
Uiterst tevreden. Goede uitleg en de mensen die de panelen neergelegd erg vriendelijk en keurig gewerkt.

Familie Kuipers
Previous
Next