Onze producten

Onze producten

Duranet en zonnepanelen: Een zonnige combinatie

Geld besparen op uw energierekening én goed bezig zijn voor het milieu? Dan zit u helemaal goed bij Duranet. Onze producten zijn van topkwaliteiten en wij leveren altijd met garantie. We hebben verschillende merken zonnepanelen en diverse montagesystemen. Geen standaard dak? Dat is geen probleem, wij vinden wel een oplossing. Daar zijn wij expert in. U krijgt van onze adviseur altijd een eerlijk advies en een passende offerte.

Direct geld verdienen met uw dak?

Deze merken zonnen graag op uw dak

U kunt bij ons kiezen uit verschillende topmerken. Stuk voor stuk de beste kwaliteit en altijd met garantie. Onze zonnepanelen kunnen wel een opbrengstgarantie van 90% geven. U bespreekt samen met uw adviseur welk merk het beste bij uw situatie past.

dmegc_solar

DMEGC Solar Energy is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat. Hier leest u meer over de specificaties.

Beste deal!

De AEG zonnepanelen zijn onderdeel van de AEG familie. Het is een betrouwbaar Duits merk met een topkwaliteit. En goed om te weten: ze worden ontwikkeld volgens het criterium van AEG. “Perfekt in Form und Funtion”. Hier leest u meer over de specificaties.

canadiansolar

Dit Canadese merk is een van de grootste zonnepaneelproducenten ter wereld. Een missie van Canadian Solar is het creëren van een betere en schonere aarde voor toekomstige generaties. Betrouwbare, krachtige zonnepanelen van een bijzonder goede kwaliteit. In de specificaties vindt u meer informatie.

Goed gemonteerd, laat dat maar aan ons over

Niet elk dak is hetzelfde. En gelukkig maar, anders hadden we een heel saai straatbeeld. Of u nu een schuin dak of een plat dak heeft, wij hebben de oplossing. Uw zonnepanelen monteren onze professionals met een Esdec montage systeem. Een betrouwbaar merk en wereldwijde speler.

Montage schuin dak
Montage plat dak
thumbsup

Dit zeggen klanten over ons

Alles nagekomen zoals afgesproken
Read More
Prettig eerste contact, vervolg afspraken nagekomen zoals afgesproken en de uitvoering en plaatsing was netjes en probleemloos. Goede uitleg en nazorg. Kortom TOP!

Ronald de Jong
Ben erg tevreden over dit bedrijf
Read More
Je wordt snel en vriendelijk geholpen. Dus bij deze 5*****!

Van Beugen
Uiterst tevreden
Read More
Uiterst tevreden. Goede uitleg en de mensen die de panelen neergelegd erg vriendelijk en keurig gewerkt.

Familie Kuipers
Previous
Next