Laadpalen

Laadpalen

Duranet en laadpalen: daar staan we pal achter!

Het is een feit dat elektrisch rijden aan populariteit wint. De overheid verlaagt in elk geval de drempel om over te stappen naar een elektrisch voertuig. En als het aan onze regering ligt rijden er in 2035 geen auto’s meer op fossiele brandstof.

Wanneer u uw elektrische auto op eigen terrein kunt parkeren is het aantrekkelijk om thuis een laadpunt te installeren. Vanzelfsprekend bent u zelf verantwoordelijk voor de aanleg.

Voordelen van een laadpaal

Wallbox of laadpaal, what's in a name?

Een wallbox is eigenlijk hetzelfde als een laadpaal, met dat verschil dat het aan de muur is bevestigd. Los daarvan zijn het exact dezelfde installaties. In beide gevallen wordt vaak de term laadpaal gebruikt.

Er zijn een hoop verschillende soorten laadpalen en wallboxen beschikbaar. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij van Duranet worden vooral enthousiast over de prestaties van de Solarbox. Deze werkt niet alleen als onze Smart Box EV-lader, maar kan ook uw elektrisch voertuig opladen met 100% gratis energie die wordt gegenereerd door uw eigen solar installatie. Solarbox handleiding.

Een eigen laadstation interessant voor u? Wij helpen u graag op weg.

Solarbox

De laadpaal Solar Box is zonder meer een slimme autolader. Om meerdere redenen:

  • Uw auto wordt in de Solar modus geladen met 100% groene zonne-energie. U kunt zelfs de hoeveelheid energie kiezen die de lader uit het net moet halen terwijl u optimaal gebruik maakt van uw zonnepanelen.
  • De laadsnelheid wordt aangepast op het overige verbruik in uw huis of op kantoor.
  • Eenvoud in gebruik: ‘Plug & Charge’ functionaliteit zorgt voor optimaal gebruiksgemak zonder onnodige extra’s.
  • Zelfs bij minimaal aantal zonnepanelen of beschikbare zon laadt de Solar Box al. De lader kan in de ‘Pure Solar’ stand 1 fase laden. Hierdoor is er in tegenstelling tot de meeste andere 3 fase laders niet 3 keer 6 ampère nodig (6A per fase) maar kan er al geladen worden met 6 ampère over één enkele fase.
thumbsup

Dit zeggen klanten over ons

Alles nagekomen zoals afgesproken
Read More
Prettig eerste contact, vervolg afspraken nagekomen zoals afgesproken en de uitvoering en plaatsing was netjes en probleemloos. Goede uitleg en nazorg. Kortom TOP!

Ronald de Jong
Ben erg tevreden over dit bedrijf
Read More
Je wordt snel en vriendelijk geholpen. Dus bij deze 5*****!

Van Beugen
Uiterst tevreden
Read More
Uiterst tevreden. Goede uitleg en de mensen die de panelen neergelegd erg vriendelijk en keurig gewerkt.

Familie Kuipers
Previous
Next