Warmtepompen

Warmtepompen

Duranet en warmtepompen: zo zit u er warmpjes bij

Onlangs kondigde het kabinet aan dat vanaf 2026 de warmtepomp verplichte standaard wordt voor het verwarmen van woningen. De overstap naar een duurzamer alternatief voor stoken op gas, staat voor de deur. Een hele opgave, maar wij van Duranet weten er raad mee! En bij Duranet gaan we ook een stapje verder. We komen niet even vlug een warmtepomp aansluiten op uw huidige systeem, we kijken naar de gehele installatie en maken deze zo efficiënt mogelijk! We zorgen dat u door zoneregeling maximaal bespaart en meteen voldoet aan het bouwbesluit van 2021, zodat u ook in de toekomst goed zit met Duranet. Vraag direct een warmtepomp offerte aan.

De voordelen van een warmtepomp

Snel naar gasloos wonen? Zo doen wij dat

Door een exclusieve samenwerking met Durocan, kunnen wij u unieke warmtepompen bieden. Een warmtepompsysteem dat werkt met hoge temperaturen, fluisterstil is en heel gemakkelijk in elke woningtype kan worden geïnstalleerd. Ook in oudere woningen. Daar word je warm van!

Omdat dit warmtepompsysteem probleemloos op bestaande leidingen en radiatoren kan worden aangesloten zijn uw investeringen aanzienlijk lager, zonder hak- en breekwerk. Het systeem wordt helemaal compleet geleverd en kan in elk woningtype binnen één dag worden geplaatst.

Een ideaal systeem voor oudere woningen, zowel in hybride als all-electric; dit systeem kan één op één de traditionele gasgestookte combi-ketel vervangen. Onze adviseur vertelt u graag meer over de warmtepompen van Durocan. U kunt samen met hem bespreken welk systeem het beste bij uw situatie past.

En als u nu investeert in een warmtepompsysteem, kunt u subsidie krijgen. Kijk hier naar de mogelijkheden. Als klant van Duranet wordt dit gratis voor u geregeld.
www.duranet.simpelsubsidie.nl

Duranet en Durocan: een gouden combinatie

Tot nu toe zijn alle alternatieve manieren van verwarmen kostbaar in aanschaf of brengen hoge energiekosten met zich mee. Daarnaast maken de meeste warmtepompsystemen gebruik van schadelijke synthetische middelen. Het systeem van Durocan maakt door een innovatieve techniek gebruik van een natuurlijk alternatief: koolzuurgas. Dit werkt beter en heeft geen enkel negatief effect op natuur en milieu. Precies waar wij van Duranet blij van worden!

Door de exclusieve samenwerking met Durocan maken wij de transitie naar een gasloze woning haalbaar en betaalbaar. Uw klimaatimpact wordt met elektrisch verwarmen meteen een flink stuk kleiner. En als u nú investeert in een warmtepompsysteem, kunt u subsidie krijgen.

De voordelen van Durocan

thumbsup

Dit zeggen klanten over ons

Alles nagekomen zoals afgesproken
Read More
Prettig eerste contact, vervolg afspraken nagekomen zoals afgesproken en de uitvoering en plaatsing was netjes en probleemloos. Goede uitleg en nazorg. Kortom TOP!

Ronald de Jong
Ben erg tevreden over dit bedrijf
Read More
Je wordt snel en vriendelijk geholpen. Dus bij deze 5*****!

Van Beugen
Uiterst tevreden
Read More
Uiterst tevreden. Goede uitleg en de mensen die de panelen neergelegd erg vriendelijk en keurig gewerkt.

Familie Kuipers
Previous
Next