Warmtepomp offerte aanvragen

Warmtepomp offerte aanvragen

Zeg vaarwel tegen een te hoge gasrekening!

Een warmtepomp is niet alleen de meest rendabele investering om je gaskosten te minimaliseren, het is tegelijkertijd een op en top milieubewuste keuze. Wil je weten wat een warmtepomp jou kost én oplevert? Duranet helpt je graag, als betrouwbare partner in het verduurzamen van je woning. Een hoogwaardige kwaliteit warmtepomp met een voortreffelijk rendement loont in iedere situatie. Zet dus vandaag je eerste stap en vraag vrijblijvend een warmtepomp offerte aan. Laat een hybride warmtepomp nog vóór de komende winter voor je werken en zeg voorgoed vaarwel tegen een hoge gasrekening.

Vraag hier een warmtepomp offerte aan

Duurzame kwaliteit warmtepomp met hoog rendement

Geschikt voor alle type verwarmingen in huis

Compleet stappenplan voor verduurzaming

De voordelen van een warmtepomp

Met onze warmtepomp heb je geen cv-ketel meer nodig en is dus dé groene oplossing voor het verwarmen van huis. Warmtepompen leveren direct voordelen op. Vanaf dag één betaal je geen gaskosten meer en vooral in de wintermaanden betekent dit een flinke besparing op je maandlasten. Ook neemt je footprint af, omdat de uitstoot van CO2 lager is. Omdat onze full electric warmtepompen, een volledige vervanging zijn voor een combi-ketel, verwarm je je woning én het water uit de kraan voortaan met de allergroenste energie.

De vele voordelen van een warmtepomp op een rij:

Bovendien zijn onze warmtepompen zo goed als geluidloos. Ze zijn fluisterstil en maken minder geluid dan een gemiddelde koelkast.

Vraag hier een warmtepomp offerte aan

De installatie van een warmtepomp

De installatie van ons warmtepomp systeem is relatief eenvoudig, zonder toestanden zoals aanpassingen van je huis of zelfs een verbouwing. Handig is dat je gebruik kunt blijven maken van je huidige radiatoren. Binnen anderhalve dag kan de warmtepomp in ieder woningtype worden geplaatst en direct in gebruik worden genomen.

Van de overheid ontvang je een flink bedrag aan subsidie als korting op je investering. De hoogte ervan is afhankelijk van het type en vermogen van de warmtepomp van jouw keuze. Onze warmtepompen komen in aanmerking voor subsidie tussen de € 2K – € 6,5K.

Duranet is een installer plus gecertificeerd bedrijf.

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp

Jazeker! Wat in jouw situatie het beste is, is vooral afhankelijk het huidige gasverbruik van je woning. Vooral in een goed geïsoleerd huis levert een warmtepomp je eenvoudig het beste wooncomfort. De meeste woningen die na 1995 zijn gebouwd, zijn uitermate geschikt voor verwarming door middel van een warmtepomp. In huis heb je slechts beperkte ruimte nodig, terwijl buiten een of meer units worden geplaatst. Dit kan zowel op de grond, het platte dak of aan de gevel van je woning zijn. Welke opstelling is in jouw situatie het best?

Offerte voor een warmtepomp in vier stappen

1

Doe de 1-minuut-warmtepomp-check

2

Onze warmtepomp-experts stemmen het resultaat telefonsich met je af

3

Er vindt een technische schouw op locatie plaats

4

Houd je mailbox in de gaten voor jouw offerte-op-maat en installatiedatum

Laat een warmtepomp-expert mij terugbellen:

Wat is het verbruik van een warmtepomp

Met een warmtepomp verbruik je minder gas, maar gaat je stroomverbruik omhoog. Juist daarom is het extra prettig als je woning voorzien is van zonnepanelen. De hoeveelheid elektriciteit die een hybride warmtepomp op jaarbasis verbruikt, is afhankelijk van het type en de warmtevraag binnen je woning. Hoe goed is je huis geïsoleerd? Welke temperatuur vind je comfortabel? Het totale stroomverbruik door een hybride warmtepomp ligt rond de 3.000 kWh per jaar per 1000m3 gas dat wordt vervangen.

Offerte warmtepomp én zonnepanelen

Als je eenmaal zonnepanelen hebt, dan is de installatie van een warmtepomp de ultieme kers op de taart. Maar ook zonder zonnepanelen bespaar je met een warmtepomp meer op gas, dan je extra aan elektriciteit spendeert. Dus gaat je energierekening omlaag. Omdat de terugverdientijd dan wel langer is, blijft de combinatie met zonnepanelen de meest aantrekkelijke optie. Is jouw woning nog niet voorzien van zonnepanelen? Kies voor het complete pakket met een warmtepomp offerte gecombineerd met zonnepanelen. Met een offerte warmtepomp én zonnepanelen ben jij in één keer klaar voor maximale besparing en rendement.

Download de brochure over warmtepompen

Vul hier onderstaand jouw naam en e-mail adres in en je ontvangt per mail een brochure over warmtepompen van ons.

En de nadelen van een warmtepomp?

Hoewel je gasverbruik enorm daalt, ben je nog niet voor 100% van het gas af wanneer je een hybride warmtepomp kiest. Ook niet als je zonnepanelen hebt. Dit komt doordat het tapwater dat gebruikt wordt door douche, bad en gootsteen nog steeds door de cv-ketel verwerkt wordt. Een ander nadeel is dat het rendement van de warmtepomp het hoogst is bij gelijkmatige verwarming, dus het heeft geen zin meer om snachts de verwarming laag te zetten. Dit geeft extra comfort maar kan ook als nadeel gezien worden.

Duranet verduurzaamt ook jouw woning

Met Duranet realiseer je het voor jou allerbeste resultaat. Iedere warmtepomp is maatwerk. Bij ons mag je rekenen op een hoogwaardig serviceniveau én een duurzaam kwaliteitsproduct. Laat je adviseren door onze experts, kies het juiste type voor jouw situatie en profiteer maximaal van de vele voordelen. Een goed advies is goud waard!

Vraag hier een warmtepomp offerte aan

thumbsup

Dit zeggen klanten over ons

Alles nagekomen zoals afgesproken
Read More
Prettig eerste contact, vervolg afspraken nagekomen zoals afgesproken en de uitvoering en plaatsing was netjes en probleemloos. Goede uitleg en nazorg. Kortom TOP!

Ronald de Jong
Ben erg tevreden over dit bedrijf
Read More
Je wordt snel en vriendelijk geholpen. Dus bij deze 5*****!

Van Beugen
Uiterst tevreden
Read More
Uiterst tevreden. Goede uitleg en de mensen die de panelen neergelegd erg vriendelijk en keurig gewerkt.

Familie Kuipers
Previous
Next