Over Duranet

Duranet. Aangenaam

Duranet is opgericht in 2019, maar eigenlijk bestaan we al veel langer. Onze organisatie is ontstaan als initiatief van ‘De Hollandse Rekenkamer, die al 20 jaar bestaat. Met ons team van bijna 30 enthousiaste collega’s verduurzamen wij het liefst heel Nederland met onze producten. Wij staan graag voor u klaar.

Haal de zon in huis met Duranet

Duranet maakt van het verduurzamen van uw woning een fantastische ervaring. Alles wordt voor u geregeld tijdens het hele proces. Of u nu met eigen geld investeert of juist zonder investering uw huis wilt verduurzamen, wij regelen het allemaal. En dat tegen de beste prijs.

Wij kijken of uw woning geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel u kunt besparen. Wilt u zonder investering direct besparen? Regelen wij voor u. Ook het recht op btw-teruggaaf. Kies voor onze persoonlijke service. Bij ons bent u verzekerd van zonnepanelen van de beste kwaliteit. Betrouwbaar geplaatst.

De Duranet aanpak

Duranet komt naar u toe, letterlijk. Is er bij u in de buurt een subsidieregeling actief, dan komt ons Duranet-team persoonlijk bij u langs de deur. En bij uw buren. U krijgt van onze adviseur een scherp aanbod. Zo gaan we samen voor een duurzamere wereld.

De Duranet garantie

Onze producten zijn van topkwaliteit en wij gebruiken alleen A-merken. U krijgt productgarantie op de zonnepanelen, de omvormers en de installatiematerialen. Deze garanties worden gewaarborgd door de leverancier. Vertoont uw systeem binnen de garantietermijn fouten of storingen, neem dan eerst contact op met ons. Wij controleren uw systeem en als het nodig is, komen wij gewoon bij u langs zonder dat u daarvoor voorrijkosten of arbeidsloon betaalt. Als het onderdeel defect is binnen de garantieperiode, dan vervangen wij dat kosteloos voor u.

Daarnaast zijn wij sinds januari 2021 aangesloten bij de SGZE, Stichting Garantiefonds Zonne-energie. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en garantie. Niet alleen uw aanbetaling is hiermee bij SGZE veiliggesteld, maar ook de opvolging van afspraken over fabrieksgarantie worden door de stichting uitgevoerd bij een eventueel faillissement. SGZE staat ook garant voor een geschillenregeling. Stel dat er een geschil ontstaat tussen u en uw zonnepanelenleverancier, dan staat de SGZE u als consument bij. Zo loopt u geen (financieel) risico. En dat is wel zo fijn om te weten.