Duranet zakelijk

Duranet zakelijk

Duranet uw zakelijke partner

Als ondernemer bent u het gewend om beslissingen te nemen. En als het gaat over het verduurzamen van uw bedrijfspand neemt u de juiste beslissing om dit aan Duranet over te laten. Onze experts garanderen dat u hier weinig tijd mee kwijt bent. Wij kunnen namelijk het hele traject voor u regelen. Van analyse van uw pand tot en met het plaatsen van alle installaties. Dat doen wij in nauwe samenwerking met onze professionele partner Ovvia.

Uw voordelen

Snelle, uitgebreide rapportage met harde garanties en zekerheid op korte en lange termijn.

Wij realiseren alles. U hoeft zich geen zorgen te maken en het kost u weinig tijd.

Gegarandeerd lagere energiekosten en CO2 reductie.

Duranet en Ovvia, klaar voor een duurzame toekomst

Samen met Ovvia bieden wij u een all-inclusive oplossing voor het verduurzamen van uw bedrijfspand. Wij bieden u de expertise en zekerheid die nodig is om vol vertrouwen het verduurzamingsproces aan te gaan. Maak vrijblijvend een afspraak met ons en ervaar hoe wij u inspireren om aan de slag te gaan met het verduurzamen van uw pand. Na analyse kan Ovvia alle kosten voor het verduurzamen van uw pand uit handen nemen en daarbij alle werkzaamheden voor rekening nemen.

Realiseer uw (verplichte) duurzaamheidsdoelen

Wij helpen u om de juiste beslissingen te nemen als het gaat om wet- en regelgeving over bijvoorbeeld het Klimaatakkoord, het activiteitenbesluit, de energielabel verplichting en een C-label verplichting voor kantoren in 2023. Dan doen wij door een complete rapportage te maken van uw bedrijfspand. Hierin staan alle scenario’s van maatregelen die genomen kunnen worden, als het gaat over het verduurzamen van uw pand.

De zonnigste route naar lagere energielasten

1. Vrijblijvend adviesgesprek

In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen met betrekking tot het verduurzamen van uw pand.

2. Analyse huidige situatie

Onze partner Ovvia analyseert de huidige situatie van het pand middels PIM Studio, een speciale rekentool die alle mogelijke scenario’s simuleert.

3. Rapportage

U krijgt een objectieve en onafhankelijke rapportage van alle financierbare oplossingen. Deze mogelijkheden om uw pand te verduurzamen nemen we samen door.

4. U beslist

U bepaalt vervolgens zelf welke adviezen u wilt opvolgen en welke activiteiten er uitgevoerd gaan worden.

5. Ovvia regelt het

Na akkoord regelt Ovvia voor u alle contracten, aanvragen en vergunningen. Ovvia doet de investeringen en alle verduurzamings-maatregelen worden uitgevoerd.

6. Gegarandeerd lagere energielasten

Ovvia beheert de energiestroom van uw bedrijfspand en stuurt bij als dit nodig is. U betaalt een maandelijkse fee die lager is dan de besparing op uw energielasten.
Kosteloos direct besparen dus!

Wij staan voor u klaar als team

Duranet is al jaren expert in het verduurzamen van woningen en Ovvia heeft een jarenlange expertise in het verduurzamen van vastgoed voor bedrijven, instellingen en overheden. De perfecte match om ook uw bedrijfspand te verduurzamen.

Een greep uit de projecten van Ovvia

De zonnigste route naar lagere energielasten

Wij komen onze beloftes na, omdat we zeker weten dat de juiste maatregelen de gewenste besparingen opleveren. Onze speciale rekentool geeft namelijk tenminste 90% zekerheid over de resultaten. Daarnaast gebruiken wij bij de uitvoering alleen de beste, kwalitatieve installaties.

Vragen en antwoorden

Ovvia is een professionele organisatie die bedrijven, instellingen en overheden helpt met het verduurzamen van vastgoed. Hierbij laten zij zien dat energiebesparing, CO2-reductie en kostenbesparing hand in hand gaan.

Duranet verduurzaamt al jaren woningen en Ovvia verduurzaamt al jaren bedrijven, instellingen en overheden. Samen is het de perfecte match voor het verduurzamen van uw bedrijfspand. 

PIM Studio is een unieke softwaretool die, dankzij big data en algoritmen, de kennis en rekenkracht heeft van wel 100 knappe koppen. PIM Studio werkt op basis van bestaande gegevens over uw pand(en). Gegevens die niet lastig te verzamelen zijn, zoals het energielabel en de verbruiksgegevens voor elektra, gas en of warmte over minimaal 1 jaar. PIM Studio bundelt expertise, big data, algoritmen, erkende rekenregels en online informatie in één softwaretool. PIM Studio onderzoekt de scenario’s: naar C-label, naar A-label, van gas los en 49% CO2-reductie in 2030. Deze kunt u aanvullen met het scenario maximale netto contante waarde of op weg naar 2050, het klimaatakkoord van Parijs.

Of u nu bij ons het gesprek aangaat of direct bij Ovvia, u zult hierin geen prijsverschil ervaren. De samenwerking tussen Duranet en Ovvia is namelijk zo geregeld dat onze klanten geen enkel financieel verschil merken. Duranet neemt de commerciële werkzaamheden op zich en Ovvia zorgt voor een professionele technische uitvoering van de verduurzaming.